K
loading...

Wij adviseren de foto’s te bekijken op een vaste pc en of laptop. Google Chrome en of Explore

Let goed op welke klassen foto u er bij kiest.  Indien u niet kiest, kiest de webshop de eerste foto in de lijst. 

Bij ons kunt u ook alle fotobestanden downloaden voor een vaste prijs. U bent dan vrij om te doen met de foto wat u wilt. En het is ook nog is goedkoper. Dat wil toch iedereen ?

!!!Wilt u graag een foto op Canvas of Aluminium bestellen. Stuur ons dan een mail Dit scheelt u aanzienlijk in de kosten. 

Hallo ouders / verzorgers

uw inlogcodes binnen? Hieronder ziet u onze webshop waar u uw codes kunt invoeren, en de foto’s bestellen. We hebben een intro filmpje toegevoegd waarbij wij u uitleggen hoe u de foto’s kunt bestellen. mocht u toch nog vragen hebben kunt u ons altijd bellen en of mailen. Wilt u andere maten bestellen die niet op onze webshop te vinden zijn, neemt u dan gerust contact met ons op.

De Schoolfoto’s worden geleverd via ons tussen bedrijf Oypo. Mocht er onverhoopts toch niet goed zijn te gaan met uw foto’s. Kunt u contact op zoeken met Oypo : werkdagen tussen 10.00 Uur en 12 uur telefonisch te bereiken op 040-82002414  Of email  Support@oypo.nl

Onze beeldschermen zijn gecalibreert op de gemaakt foto’s wat u ziet.  De kleuren die u ziet op uw Telefoon tablet monitor kunnen afwijken van het orgineel.